fbpx

Nie

 

 

Woehoe de website staat live!

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de website is dan eindelijk live! Ik heb sinds november 2019 een vliegende start mee gemaakt. En voordat ik alles zelf al helemaal had uitgewerkt en vorm had gegeven liepen de opdrachten al binnen. Dat gaf echt een boost en een geweldig gevoel. Toch was er elke keer dat kleine stemmetje in mijn achterhoofd en aan de keukentafel die zei; Anita je moet je website klaar maken en al je mooie werk delen met iedereen. De tijd ontbrak eraan, want mijn klanten staan dan toch echt op nummer 1.Β  Ja en dan blijft je eigen werk weleens liggen. 😊

In April was er dan ineens tijd doordat Covid-19 om de hoek kwam kijken. Wat volgt is een intelligente lockdown. Iedereen moet vanuit huis werken, de straten zijn leeg en de verzorgingshuizen gaan op slot om onze ouderen te beschermen. Het is nogal wat!Β  Veel opdrachten komen tijdelijk stil te liggen dus had ik geen excuus en was het nu echt tijd om de website voor mezelf te bouwen en te lanceren.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je ervan vindt. Dus laat vooral een bericht achter. Voor nu veel lees en kijk plezier!

Een creatieve groet,

Anita Vogelzang

Share This