fbpx

Hi, ik ben Anita!

Een bevlogen onderneemster, beelddenker, sfeermaker en creator met een passie voor fotografie. De juiste sfeer pakken en dát gevoel overbrengen door middel van beeld (en tekst) is een elke dag een feestje.

Als ZZP-er werk ik met veel plezier en enthousiasme aan verschillende projecten. Zo reis ik bijvoorbeeld op maandag af naar Nieuwegein om product foto’s te maken voor een internationale productlancering. Op dinsdag loop ik met een verliefd stel in het bos om mooie portret foto’s te maken en woensdag ben ik bezig met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, logo en webshop voor een nieuwe klant. Donderdag en vrijdag vullen zich vervolgens snel met het bewerken van foto’s en contact leggen met bestaande en nieuwe relaties.  Een lekker bezig vogeltje dus.

Het weekend breng ik graag door met mijn familie en vrienden, en geniet ik erg van de natuur. Ik hou van frisse en spontane foto’s en mijn camera gaat altijd mee op pad. Je weet namelijk nooit wat voor moois je tegen komt om vast te leggen als herinnering.

Mijn achtergrond en ervaring is heel divers, maar mijn 3e liefde voor lifestyle en woonaccessoires is wel een rode draad geweest in het geheel. Ik kan er echt van genieten en verbind hierin ook graag de groothandel met de retailer en die op zijn beurt weer met de consument! Wat resulteert in allemaal blije mensen! Het is een cliché, ik weet het, maar uit ervaring leerde ik dat het daadwerkelijk zo is: samen bereik je meer!

Wie krijg je?

Creating Content to connect! Dat is mijn doel. De kernwoorden die mij passen zijn: fris, spontaan, eigenheid, humor, nuchterheid en 100% toewijding. En niet te vergeten eerlijkheid. Ik heb oog voor details en denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen.

Creatieve groet,

Anita Vogelzang

Share This