fbpx

“ELKE FOTO IS UNIEK”

Fotografie

Welk verhaal wil je vertellen?

Beeld spreekt. Fotografie vertelt het verhaal door de lens van de camera. Welk verhaal wil jij vertellen in beeld? Of je nu investeert in mooie foto’s van jezelf, voor een website, social media, een campagne of van food of producten. Voor elke gelegenheid is er een passende plaatje.

Event Fotografie

 

Ben je je bewust van het belang van goede foto’s voor je reclame en marketing? Als je evenement is afgelopen is het fijn als je ‘de foto’s nog hebt’. Deze gebruik je op social media, op je website en voor je andere reclame en marketing doeleinden. Maar dan moeten de beelden wel goed zijn!

Wil je een serie foto’s van goede kwaliteit waarbij de focus ligt op de producten, de ondernemers of de sfeer? Of wellicht een combinatie ervan? Ik kom graag de foto’s maken van je evenement waar je nog lang plezier van hebt. Van tevoren bespreken we uiteraard je doel en hoeveel foto’s je wilt laten maken en ik verdiep met in het thema van je event.

Wil je een passende offerte ontvangen of ben je benieuwd naar mijn porfolio? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Productfotografie

Productfotografie in de studio

1 – 25 foto’s  Op aanvraag
26 – 50 foto’s    € 9,50 p/st
51 – 100 foto’s      € 8,75 p/st
101 – 250 foto’s      €  7,25 p/st
251 – 500 foto’s  € 6,00 p/st
501 en/of meer    Op aanvraag
 • Gefotografeerd met een witte achtergrond 
 • Aanleveren mogelijk in JPEG/ PSD/ PNG en TIFF.

Extra mogelijkheden (tegen meerprijs) :

 • Extra na-bewerken
 • Vrijstaand of transparante maken van de achtergrond.
 • Andere achtergrondkleur dan wit
 • Aanpassen bestandsformaat

Productfotografie op locatie

 De prijs voor productfoto’s op locatie is afhankelijk van de locatie/reisafstand en de omstandigheden. Denk aan onder andere de aankleding, belichting en aantal producten. Hiervoor maken we een offerte op maat.

Wilt u over de beeld/auteursrechten van de foto’s beschikken geef dit dan duidelijk aan, zodat we dit mee kunnen nemen in de offerte. 

Vrij werk

 

 Mijn camera en ik gaan altijd samen op pad.  Altijd in de aanslag en klaar voor gebruik.  Dit levert geregeld onverwachts mooie beelden op.

  Portret Fotografie

   

  Beeld spreekt. Fotografie vertelt het verhaal door de lens van de camera. Ik zorg ervoor dat je natuurlijk en als jezelf op de foto komt. Met net dat beetje extra. Of je nu alleen, samen of één van je dierbaren wilt vastleggen. Ik kijk graag samen naar wat het best bij jullie wensen past.  

  Een Shoot is al mogelijk vanaf € 150,- 

  Neem gerust vrijblijvend contact op.

  Bedrijfsreportage

   

  Wie ben je en wat doe je?

  Laat zien wat je doet en hoe je dat doet. Een bedrijfsreportage is een goede manier om je voor te stellen aan de bezoekers van je website of ontvangers van je reclamemateriaal of folder. Wil je je producten laten zien? Je werkwijze in beeld brengen? Je nieuwe pand laten showen of medewerkers voorstellen? Er zijn veel mogelijkheden.

  Voor een bedrijfsreportage maak ik graag een passende offerte.

  Bed en Breakfast Hardenbergerveld
  Share This